Home ИНСТИТУЦИИ Д-р Таня Андреева ще представи своята визия за промени в болниците в...

Д-р Таня Андреева ще представи своята визия за промени в болниците в Сопот и Карлово

145
0

Бъдещето на общинското здравеопазване, запазването и развитието на болницата за долекуване в Сопот и възможностите пред общинска болница Карлово ще обсъди с медицински специалисти и жители на двете общини д-р Таня Андреева, министър на здравеопазването 2013-2014 година.

Д-р Андреева ще представи и своята визия за промените, които могат да се направят при управлението на двете болници, възможностите за кандидатстване по Европейски програми и възстановяване на част от клиничните пътеки в тях. Срещите са по покана на кандидата за кмет на община Сопот Деян Дойнов и Пламен Славов, кандидат на левицата за община Карлово.

В 13.00 часа, в Сопот, в щаба на БСП д-р Андреева и Деян Дойнов ще дадат съвместна пресконференция, на която ще представят предложенията за достъпно здравеопазване, които БСП Сопот смята за нужно да се реализират в следващия мандат.
Час по-късно, в 14.00 часа, в Карлово, в Синдикален Дом Пламен Славов и д-р Андреева ще се срещнат и с представителите на местните и регионални медии в Карлово.

Снимка: КРОСС         /КРОСС/